Zodiac Chinezesc 2013 pentru toate zodiile

Zodiac Chinezesc Bou/Bivol

Zodiac Chinezesc Bou/Bivol
Zodiac Chinezesc Bou/Bivol
Avand in vedere vointa, determinarea si darzenia lui, se poate afirma cu certitudine nativul Bou/Bivol este un capos! Este foarte perseverent din fire, hotarat si incapatanat cand vrea sa atinga un obiectiv. In plus, este demn de toata increderea, tenace, stimulandu-i pe toti cei din jur. El munceste si izbuteste si, de obicei, realizeaza multe in viata. Dar pentru a da rezultate cu adevarat remarcabile, trebuie sa invete sa-si corecteze unele slabiciuni.

Concentrandu-se intotdeauna asupra obiectivului pe care il vizeaza si cautand cu atata hotarare sa-l atinga, nativul Bou/Bivol poate da dovada de inflexibilitate si obtuzitate. El se opune deseori oricarei schimbari si prefera sa-si desfasoare activitatile in stil propriu, deoarece nu-i place sa fie prea dependent de altii. Ar fi indicat, deci, sa incerce sa fie mai receptiv si flexibil. A nu accepta schimbari poate fi uneori in detrimentul sau. Daca ar fi mai adaptabil, Boul ar putea progresa mai usor.

De asemenea, persoanele nascute in zodia Bou/Bivol ar avea de castigat daca si-ar largi gama de interese personale si daca nu s-ar mai concentra doar asupra treburilor sale, fara sa mai tina cont de nimic altceva. Uneori propriile activitati il preocupa atat de mult, incat uita sa acorde atentia cuvenita celor din jur. De asemenea, Boul are, de regula, o mina de om prea studios, prea serios. Or, in unele momente, ar fi avantajat daca ar adopta o atitudine mai degajata.

In alta ordine de idei, nativul Bou/Bivol este o persoana de cuvant, care stie sa fie loial prietenilor si membrilor familiei sale. Toata lumea il admira si il respecta, iar vointa lui extraordinara ii permite, de obicei, sa se bucure de multe realizari in viata.