Zodiac Chinezesc 2013 pentru toate zodiile

Zodiac Chinezesc Iepure (Pisică)


 Zodiac Chinezesc Iepure (Pisică)
 Zodiac Chinezesc Iepure (Pisică)

Fără îndoială nativul Iepure este o persoană care adoră luxul şi confortul. Cu gusturile sale fine, cu natura sa sociabilă şi gamă largă de interese, zodia Iepure ştie cum să trăiască bine - şi, de obicei, chiar aşa trăieşte!

Totuşi, cu toată fineţea şi stilul său, Iepurele are şi unele trăsături de caracter care ar putea să-l neliniştească. Dorinţa de a duce o viaţă cât mai aşezată îl determină să facă greşeala de a fi mult prea precaut. Repulsia pe care o manifestă faţă de schimbări îl poate împiedica să profite de oportunităţile apărute. În plus, numeroşi Iepuri ar fi în stare să facă tot posibilul pentru a evita situaţiile dificile sau stresante. Chiar dacă există şi câţiva Iepuri cărora le place viaţa trepidantă, toţi trebuie avertizaţi că uneori este necesar, în funcţie de caz, fie să rişte, fie să nu cedeze. Fără a-şi însuşi aceste lecţii nativii Iepure (Pisica) nu pot progresa aşa cum şi-ar dori. Ori de câte ori un Iepure doreşte neapărat să rezolve ceva anume, ar fi avantajat dacă ar încerca să dea dovadă de mai mult curaj. Poate chiar şi de ceva mai multă agresivitate şi spirit competitiv.

În general zodia Iepure dă o mare importanţă raporturilor pe care le are cu cei apropiaţi. Din fericire, are darul de a se înţelege aproape cu toată lumea, însă poate fi foarte sensibil la critici. Deci, chiar dacă i se pare dificil, nativul Iepure trebuie să recunoască că uneori critica poate oferi lecţii valoroase şi nu are rost să se străduiască atât de mult ca să le evite.

Oricum, cei care sunt născuţi în zodia Iepure sunt o fire agreabilă, sunt inteligenţi şi au o judecată chibzuită. Din aceste puncte de vedere se pot simţi favorizaţi de soartă. Invariabil, un Iepure ştie să aibă grijă de viaţa sa - şi de obicei să se şi bucure de ea!