Zodiac Chinezesc 2013 pentru toate zodiile

Zodiac Chinezesc Sobolan

Zodiac Chinezesc Sobolan
Zodiac Chinezesc Sobolan - Personalitatea Sobolanului

Şobolanul este născut sub semnul şarmului. Este inteligent, se bucură de popularitate, îi plac petrecerile şi întrunirile sociale de mare anvergură. Este capabil să-şi facă prieteni cu o extraordinară uşurinţă, deoarece, în general, oamenii se simt relaxaţi în compania lui. Este o fiinţă foarte sociabilă şi dă dovadă de un sincer interes faţă de bunăstarea şi activităţile celor din jurul lui. Îi înţelege pe ceilalţi, motiv pentru care i se cere deseori câte o părere sau câte un sfat.


Şobolanul munceşte cu sârg şi este foarte inventiv. Nu duce lipsă de idei. Dar uneori nu are suficientă încredere în propriile-i forţe pentru a-şi promova ideile. De aceea, nu se bucură întotdeauna de recunoaşterea pe care ar merita-o.

Având un ascuţit simţ al observaţiei, Şobolanii devin adesea scriitori sau jurnalişti excelenţi. De asemenea, dau rezultate remarcabile dacă lucrează în relaţii publice sau, în general, dacă ocupă un post care îl aduce în contact cu clienţii şi mass-media. Talentele îi sunt apreciate cu precădere în momentele cruciale, de criză, deoarece au un puternic simţ de autoconservare. Ori de câte ori trebuie găsită o cale de scăpare dintr-o situaţie grea, Şobolanul este, cu siguranţă, cel care oferă soluţia salvatoare.

Şobolanului îi place să ducă o viaţă cât mai activă, să se afle în vâltoarea evenimentelor, dar, în cazul în care lucrează într-un mediu în care domnesc birocraţia şi restricţiile de tot felul, poate deveni un mare nedisciplinat, un duşman înrăit al rutinei.

Oarecum oportunist, Şobolanul se află într-o căutare a celor mai bune metode de ameliorare a propriei sănătăţi şi de îmbunătăţire a condiţiilor sale de trai. Rareori se întâmplă să nu profite de ocaziile care i se ivesc. De aceea, se poate implica în prea multe planuri şi proiecte care îl fac să-şi consume energia şi, ca urmare, să dea rezultate proaste. Totodată, este cam credul, motiv pentru care poate fi tras pe sfoară de cei cu mai puţine scrupule decât el.

O altă caracteristică a Şobolanului este atitudinea sa faţă de bani. Fiind foarte econom, poate părea zgârcit. În realitate, este econom doar pentru că îi place ca banii pe care îi câştigă să folosească membrilor familiei sale. Poate fi extrem de generos nu numai cu partenerul de viaţă, ci şi cu copiii, prietenii şi rudele sale. De fapt, este generos şi cu el însuşi, deoarece deseori îi este imposibil să renunţe la lux şi să-şi refuze satisfacerea unor capricii. Câteodată, adună cu lăcomie o mulţime de obiecte inutile, dând dovadă că este un adevărat strângător de comori. Detestă să piardă, aşa că rareori se simte în stare să arunce ceva.

Fără îndoială, Şobolanul este foarte talentat, dar uneori nu reuşeşte să profite de nenumăratele sale calităţi. Este înclinat să se implice în prea multe lucruri în acelaşi timp. Dacă este dispus să apese puţin pe frână pentru a se putea concentra pe rând la fiecare problemă în parte, poate repurta o mulţime de succese. Dacă nu, va fi ocolit de succese. În orice caz, fascinându-i pe toţi cei din jurul lui cu firea sa deosebit de fermecătoare, Şobolanul nu va rămâne, probabil, niciodată fără prieteni.