Zodiac Chinezesc 2013 pentru toate zodiile

Zodiac Chinezesc Tigru

Zodiac Chinezesc Tigru
Zodiac Chinezesc Tigru
Vivace, inventiv şi întreprinzător, nativului Tigru îi place să fie cât mai activ posibil. Are o gamă largă de interese, o minte în permanentă stare de alertă şi o sinceră afecţiune faţă de toţi cei apropiaţi. Vrea să-şi trăiască viaţa din plin. Este entuziast, bine intenţionat, dar nu profită întotdeauna la maximum de potenţialul considerabil de care dispune.

Deoarece este foarte flexibil, nativul Tigru are tendinţa fie să renunţe la o activitate în favoarea alteia, fie să-şi risipească energia ocupându-se de prea multe treburi deodată. Deci, pentru a da rezultate bune, ar trebui să încerce să se autodisciplineze. Ideal ar fi să se gândească întâi cărora dintre calităţile lui le poate găsi cea mai nimerită utilitate practică, apoi să-şi stabilească nişte obiective clare, la care să nu renunţe până nu le atinge. În felul acesta nativul Tigru va realiza că realizările sale vor fi net superioare, dacă reuşeşte să-şi stăpânească agitaţia, încercând, în schimb, să fie ceva mai perseverent şi constant.

Totodată, având în vedere că, în ciuda sociabilităţii sale, Tigrului îi place să se bucure de o oarecare libertate de acţiune (libertate pentru care este şi invidiat de unele persoane), el trebuie să reţină că viaţa este uneori mai uşoară atunci când este dispus să lucreze în echipă. De asemenea, nativul din zodia Tigru poate fi dezavantajat şi de încrederea pe care o are în propria judecată, neţinând cont de sfaturile, opiniile şi poveţele celorlalţi. Este foarte bine pentru Tigru că are o natură independentă, însă trebuie să înveţe să nu meargă prea departe cu această independenţă.

Bineînţeles ca Tigrul nu are numai defecte, ci are şi o mulţime de calităţi care îl avantajează: este îndrăzneţ, original, iute la minte. Dacă reuşeşte să-şi ţină în frâu firea nestăpânită, nativul din zodia Tigru se poate bucura de succese remarcabile, pe toate planurile. În plus, este o fiinţă fermecătoare, foarte admirată şi agreată de toată lumea.