Zodiac Chinezesc 2013 pentru toate zodiile

Zodiac Chinezesc Dragon

zodiac chinezesc dragon
Zodia Dragon

Entuziast, intreprinzator si onest, nativul Dragon are numeroase calitati admirabile, iar viata lui este adesea plina si foarte variata. Intotdeauna se straduieste din rasputeri, dar nu toate incercarile lui sunt izbutite. Insa esecurile nu-l determina sa-si piarda curajul. Dragonul este foarte admirat si respectat de catre celelalte zodii chinezesti.

In ciuda tuturor acestor calitati, Dragonul are si unele defecte. Uneori poate vorbi foarte deschis, chiar cam grosolan. In plus, avand o personalitate puternica, devine cateodata dominator. Ar fi in interesul lui sa nu se bazeze intotdeauna numai pe propria-i judecata, ci sa asculte cu mai multa atentie parerile altora. De asemenea, in entuziasmul lui, poate deveni impulsiv. Pentru a obtine un profit maxim de pe urma talentelor si aptitudinilor sale, nativul Dragon ar trebui sa-si stabileasca o lista de prioritati si sa se apuce de treaba intr-un mod disciplinat si sistematic. De asemenea, nu ar avea ce pierde daca ar da dovada de mai mult tact si diplomatie!

Oricum, datorita vitalitatii si expansivitatii lui, Dragonul se bucura de popularitate in randul celorlalte zodii din zodiacul chinezesc. Toata lumea il agreeaza si ii cauta compania. Daca are noroc (si de regula, Dragonul este norocos), va avea parte, aproape sigur, de o viata implinita, plina de evenimente memorabile. Iar numeroasele lui talente, utilizate cu intelepciune, il vor ajuta sa repurteze multe succese.