Zodiac Chinezesc 2013 pentru toate zodiile

Zodiac Chinezesc Sarpe

zodiac chinezesc sarpe
Zodia Sarpe este inzestrata cu un intelect de exceptie. Il pasioneaza numeroase subiecte, are o minte vesnic dornica de cunoastere si o judecata foarte rationala. Tinde sa fie tacut si ganditor. Sarpele isi planifica activitatile cu o meticulozitate deosebita. Datorita calitatilor sale, Sarpele se descurca de obicei bine in viata, insa are si unele defecte care ii pot frana progresul.

De regula, Sarpele isi ia prea multe masuri de siguranta inainte de a intra in actiune. De aceea, uneori pierde in fata oamenilor mai dinamici si mai increzatori in fortele proprii. Pe de alta parte, Sarpele poate fi tentat sa se izoleze, deoarece ii place sa se bucure de o oarecare libertate de actiune, iar aceasta atitudine consituie un impediment in calea progresului sau. Ar fi in interesul lui sa fie mai cooperant, sa-i mai implice, macar din cand in cand, pe cei din jurul sau in planurile sale.

Sarpele are multe calitati si este o fiinta calda, demna de admiratie, dar, fiind atat de tacut si rezervat, exista pericolul sa nu-l poti cunoaste cu adevarat. Nativul Sarpe trebuie sa inteleaga ca ar avea de castigat daca ar fi mai sociabil, ingaduindu-le celorlalti sa-i cunoasca adevarata valoare.

Oricum, Sarpele este in mare masura propriul sau stapan. Invariabil, el stie ce vrea de la viata si adesea este pregatit sa porneasca la un drum foarte lung si greu pentru a-si atinge obiectivele. Dar, daca face un efort, calatoria lui ar putea fi mai usoara. Draga Sarpe, fii maiputin reticient, mai deschis, chiar mai agresiv, si nu te teme sa-ti asumi cate un risc din cand in cand!