Zodiac Chinezesc 2013 pentru toate zodiile

Zodiac Chinezesc Cal

zodiac chinezesc cal
Adaptabil, muncitor si sociabil, Calul isi lasa amprenta pe oriunde trece. Este agreabil, stie sa vorbeasca si isi face prieteni cu o usurinta remarcabila Mintea lui ascutita se afla intr-o permanenta stare de alerta. Cu siguranta nativul Cal nu este un adversar al riscurilor si experimentarii ideilor noi.

Calul are o personalitate puternica si este placut de toti cei din jur, ceea ce nu inseamna insa ca nu are si puncte slabe. Atentia fiindu-i atrasa de o gama larga de subiecte, nu duce intotdeauna pana la capat treburile de care se apuca, asa incat Calul ar trebui sa incerce sa fie mai perseverent. Doar are toate atuurile pentru a repurta succese remarcabile. Numai ca, o data ce si-a facut un plan, trebuie sa nu mai renunte la el. Degeaba are atatea calitati daca nu-si poate stapani agitatia continua, care il determina intruna sa sara de la o problema la alta.

Zodia Cal adora compania. El pune mare pret atat pe familie, cat si pe prieteni. Insa se intampla de multe ori sa-si iasa din fire sau sa vorbeasca pripit, ceea ce va regreta ulterior. El trebuie sa invete sa-si stapaneasca nervii si sa dea dovada de diplomatie atunci cand se afla in situatii delicate. In caz contrar, remarcele sau gesturile necugetate il pot face sa piarda respectul celor din jur si astfel sa-si strice bunele relatii.

Oricum, nativul Cal are o multitudine de talente si este o fiinta sociabila, plina de viata. Daca si-ar putea stapani firea prea tumultuoasa, Calul ar putea avea parte de o viata satisfacatoare din toate punctele de vedere.